Shoot the scenery of the dining table with stories and soul
Food photography with natural light. Follow the food photographer Alex to master natural light, food shapes, situational composition and post-production points.

Don’t hesitate to come for say a small “hello!”
I like healthy, seasonal, organic and easy to carry out with a big fondness for vegetables! Passionate about the world of food, I am the author of this blog to share and exchange my culinary discoveries.
Food photography with natural light. Follow the food photographer Alex to master natural light, food shapes, situational composition and post-production points.
O peso é de longe a melhor maneira de medir ingredientes, porque oferece uma medição precisa. E hoje as balanças de cozinha são fáceis de …
O ganache é uma mistura de líquido de qualquer tipo com chocolate. Ou seja, você pode fazer uma ganache com água, sucos, leite, creme de …
Esse creme mistura o creme de amêndoas e o creme de confeiteiro, obtendo uma característica mais leve e macia depois de assado. Você o encontrará …
O Chiboust é um creme suave e aerado, no qual incorporamos claras batidas (merengue francês ou italiano). Contendo clara de ovo crua, as sobremesas feitas …
O creme mousseline é uma mistura com bastante manteiga batida e creme de confeiteiro e, por isso, é muito mais liso, menos gelatinoso, mais cremoso …
I’d love to hear from you. Please feel free to have a look at my Instagram, Facebook or YouTube channel. For all recipe questions, comments, or business inquires, please send me an email.