Shoot the scenery of the dining table with stories and soul
Food photography with natural light. Follow the food photographer Alex to master natural light, food shapes, situational composition and post-production points.

Don’t hesitate to come for say a small “hello!”
I like healthy, seasonal, organic and easy to carry out with a big fondness for vegetables! Passionate about the world of food, I am the author of this blog to share and exchange my culinary discoveries.
Food photography with natural light. Follow the food photographer Alex to master natural light, food shapes, situational composition and post-production points.
O Panettone nada mais é que um pão doce salpicado de passas, frutas cítricas e raspas de laranja e limão, com uma textura macia e …
Sabia que aquele cheiro característico de panettone vem de uma essência industrializada vendida em casas de confeitaria? E sua composição é uma base aromática …
Esta é uma receita que me pediram muito e relutava em fazer porque, honestamente, não há um preparo fácil e rápido. Neste caso , feito em …
Trago um bolo, que é receita retrô total, puros anos 1970, mas que vai bem a qualquer hora, do lanche à mesa da festa. A …
Os xaropes são usados para revestir tortas de frutas ou para embeber biscoitos, pão de ló, babás. E a Calda Base 30 Baume (30 ° …
I’d love to hear from you. Please feel free to have a look at my Instagram, Facebook or YouTube channel. For all recipe questions, comments, or business inquires, please send me an email.