Shoot the scenery of the dining table with stories and soul
Food photography with natural light. Follow the food photographer Alex to master natural light, food shapes, situational composition and post-production points.

Don’t hesitate to come for say a small “hello!”
I like healthy, seasonal, organic and easy to carry out with a big fondness for vegetables! Passionate about the world of food, I am the author of this blog to share and exchange my culinary discoveries.
Food photography with natural light. Follow the food photographer Alex to master natural light, food shapes, situational composition and post-production points.
Quem me conhece, sabe que sou a “loca dos doces portugueses”. Então, entre os clássicos que escolhi não poderia faltar esta pérola da doceria lusitana. Toucinho …
Tenho que ser honesta e dizer que quem me apresentou o verdadeiro creme brulée (ou crème brûlée, na grafia francesa) foi meu marido (aquele mesmo …
Na série sobremesas clássicas, hoje teremos o Tiramisú Tradicional. O doce italiano dispensa apresentações : creme de gemas e mascarpone, camadas de um delicado biscoito embebido …
Mascarpone é um queijo da família de queijos frescos, mas é difícil de ser encontrado no Brasil, além de ser muito caro. Precisamos dele para …
Para lançar nossa primeira série de sobremesas clássicas, escolhi a tradicional Torta Banoffee. Banana, doce de leite, massa que desmancha na boca e creme de …
I’d love to hear from you. Please feel free to have a look at my Instagram, Facebook or YouTube channel. For all recipe questions, comments, or business inquires, please send me an email.